Hvad er en god form får isolering

Hvad er en god form får isolering

Er ny isolering på dit hjem renovering er på din tjekliste i foråret? Som du ved, er isolering afgørende for dit hjems effektivitet og komfort, og derfor er det så vigtigt at du sikre dig at vælge den rigtige type isolering til dig. Der findes flere almindelige typer af isolering af hjemmet – glasfiber, cellulose og lukket cellesprayskum. Når korrekt installeret med lufttætning, kan hver type isolering levere komfort og lavere energiregninger under de varmeste og koldeste tider af året. Som eksperter i boligisolering til Maple Grove og de omkringliggende områder vil vi gerne tilbyde en oversigt over disse forskellige typer isolering samt deres mange fordele.

Vores mest populære type hjem isolering; Skumisolering med lukket celle polyuretanskum er et af de mest avancerede isoleringsmaterialer, der er til rådighed i dag. Her bruger vi isolering bruger of the art udstyr og har gennemført certificeret træning og videreuddannelse på sprøjtning af polyuretan spray skum. Lukket cellesprayskum tilbyder den højeste R-værdi over alle andre isoleringstyper. Lukket cellesprayskum sprøjtes ved høj varme temperatur ved hjælp af specialudstyr og udvider og hærder inden for få minutter. Det udvider også, fylder revner og hulrum og skaber en sømløs luftbarriere, forbedrer luftkvaliteten i dit hjem og reducerer energi omkostninger. Lukket cellesprayskum vil ikke krympe eller afvikle over tid, så du kan nyde energibesparelsesomkostningerne for dit hjem. Lukket cellesprayskum kan påføres i ikke-udluftede loftsrum, vægge, lofter, loftsrum, gulve, fundamenter, kravle pladser, rundt rørledninger og meget mere.

Hvad er det bedste sted at isolere på?

Glasfiber er, hvad de fleste mennesker tænker på, når det kommer til isolering af hjemmet. Glasfiber er meget budgetvenlig, men denne type boligisolering er normalt bedst installeret af fagfolk. Et godt valg til vægge, gulve og lofter, det kommer i ruller, der er færdige til installation. Denne type boligisolering er bedst for mellem indramning, som pinde og led.

Cellulose er en af ​​de mest effektive typer af isolering, da den har en så høj R-værdi, og det er også et godt valg for dem, der er bekymrede for miljøet og deres fodprint. Det skyldes, at cellulose er lavet af genbrugt avis. Det virker også godt for dem, der er svært at nå ud til områder i dit hjem, som din loftsrum. Og det kan installeres over eksisterende isolering.

Vælg den korrekte type isolering

Disse er blot nogle af de store fordele ved hver type boligisoleringsmateriale. Ring til os for at lære mere! Vi kan hjælpe med at bestemme, hvilken type boligisolering der passer bedst til dig.

For at oprette en aftale for at installere boligisolering på dit Maple Grove hjem, kontakt os i dag ved at ringe til eller kontakte os her.