En massagebriks man husker

Den Dejligste Massagebriks

Hej derude.
Min dag startede med at jeg vågnede op med så ekstremt ondt i ryggen, og det har jeg prøvet før, forskellen den her gang var at, den massør jeg plejer at gå til når det sker, havde lukket den dag, så jeg var jo nød til at prøve at finde et nyt sted, selvom jeg ikke havde lyst, men jeg kunne ikke gå og have så ondt i ryggen hele dagen, så jeg blev nød til det. Jeg fik fundet et andet sted, og tog derhen med det samme, og da jeg kom derind var noget af det første jeg så, at de ikke have de samme massagebriks billig som jeg plejede at ligge på, det skræmte mig lidt, fordi jeg vil gerne have at alt skulle være det samme for det ved jeg jo virker, men jeg blev jo nød til at ligge mig op på den nye slags massagebriks, og hold nu op jeg måtte tage min holdning tilbage, for nøj hvor var det en dejlig massagebriks at ligge på, den passede bare perfekt og den var blød, men ikke for blød og jeg følte virkelig at jeg kunne slappe helt af mens jeg lå der og fik massage, troede også at jeg slappede af det andet sted, men det har jeg ikke gjort, ikke på samme måde som jeg gør lige nu, det er helt sikkert.
Nu har jeg fundet mig et nyt sted, hvor jeg tager hen hver gang jeg har ondt i ryggen.massagebriks