Drivhuse er populære når foråret kommer

Drivhuse er populære når foråret kommer

At opbygge et drivhus er en høj drøm for nogle, især når det kommer til at have den rigtige mængde plads og den grønne tommelfinger til at følge med. En måde at lette ind i processen med at have et drivhus er at starte med et kit, du kan bygge i din egen baghave. Med en bred vifte af størrelser og tilgængelige priser kan du nemt finde drivhuse, der opfylder dine behov, og giver dig chancen for at dyrke en række planter, du ellers aldrig ville kunne dyrke. Tag et kig på nogle af de bedste drivhusaggregater til rådighed i dag. Det er skræmmende at afgøre, hvilket drivhuspakke der skal fungere bedst, da der er hundredvis af dem til rådighed i dag; alle bedst vurderede, bedst sælgende og top valg. Og med tilbudsmuligheder samt dyre, professionelle modeller, vil du gerne forstå, hvad hver enkelt tilbyder, og hvorfor det er vigtigt. Start med at overveje, hvilke værdier du har, og hvad du søger at gøre, når du overvejer dine drivhusmuligheder.

Drivhuse er noget vi er eksperter i

EN STARTER GREENHOUSE ELLER EN GROWER?

Elsker du fordelene ved havearbejde? Tænker du på at starte et drivhus på grund af vejr og andre begrænsninger, der gør det svært at opretholde en have fuld af sort? Beholder dit klima dig fra at dyrke blomster og planter, som du finder mest tilfredsstillende? Eller er du allerede en tung gartner, der ønsker at udvide dine evner til et selvbærende hjem og har brug for den ekstra kraft, som et drivhus tilbyder, for at dyrke alt hvad du behøver for at spise frisk? Disse slags spørgsmål opstår og hjælper dig med at bestemme størrelsen og stilen på dit drivhus.

Dimensionering er vigtig af to grunde: størrelse

Du skal vælge et drivhus kit, der passer komfortabelt i dit tilgængelige område. Hvis dit havneområde er meget lille, skal du sørge for ikke at oversize dit drivhus, eller du kan ikke passe det i gården.

Størrelsen har faktisk meget at gøre med ikke blot prissætning, men aktiviteten. Du kan starte så lille som et 4’x4 ‘walk-in drivhus, eller hvis du har plads, skal du vælge noget meget større.

Drivhuse er godt at have styr på

Bare husk, at dog stort dit drivhus, skal du forsikre dig om at du har alt oprettet korrekt og tid og interesse for at opretholde alt inde. Valg af paneltype til dit drivhus er vigtigt, fordi uigennemsigtige paneler giver forskellige fordele end klare paneler. For eksempel, hvis du starter planter i drivhuset og planlægger at flytte dem ud i haven, bør du overveje noget som et klart polykarbonatpanel, da dette skaber et miljø med direkte belysning, der fremmer spiring. På den anden side hjælper diffust lys til modne planter bedre, så hvis dette er dit mål, bør du tænke på en tvilling- eller flervægts polykarbonatpaneler for at sikre, at du får det diffuste lys til dine planter. Hvis du søger både at starte nye planter og modne dem, er der også muligheder for halvdiffuseret lys, som kan være et kompromis for dine formål. Alligevel er det vigtigt at afgøre, hvad dit formål er, når du søger efter det rigtige drivhus til at købe.

Hvad skal du vælge af forskellige drivhuse

En anden overvejelse er dit lokale klima. Hvis du har en tung vinter, vil du have større isolering i dit drivhus for at sikre, at den bitre kulde ikke ser ud. På den anden side kan du have en meget mild vinter, der ikke kræver ekstra isolering og kan vejr stormene, så at sige. Vær generøs; hvis du føler, at der er en chance for, at dine vintre er for hårde til en standardisolering og design, skal du undersøge noget, der er gjort for at modstå dit særlige klima.

Mens drivhuse kan appellere til dig som noget smukt at opføre i din gård, kan dine naboer måske ikke føle det samme. Sørg for at måle det område, hvor du planlægger at lægge drivhuset og markere det med en form for klonningstape, så du kan prøve at se strukturen i rummet. Spørgsmål, du måske vil overveje, omfatter: