De bedste trægulve vi har

De bedste trægulve vi har

Få aspekter af et hjem fremkalder så meget angst som et gulv, der er ude af niveau. Når dit gulv skråner fra den ene ende til den anden eller har dyppe og sække, er det et frustrerende, irriterende problem, som det er vanskeligt at gøre rigtigt igen.

Et dårligt vindue kan hærdes med et erstatningsvindue. Et utæt tag kan fastgøres eller udskiftes af et tagdækningsfirma. Når den underliggende struktur på dit gulv er dårlig, vil du opdage, at der er få gulvspecialister, der håndterer denne form for problem. Før du ringer til et gulvfirma eller en entreprenør, skal du bestemme, hvorfor dit gulv skråner eller dyppes i første omgang sammen med fælles løsninger, for at give dig et skøn.

Skrånende gulv

Gulvhældninger og skråninger er almindelige i gamle huse. En skrå / skrå situation kan være en situation, hvor gulvet skråner ned en eller to inches i løbet af 15 eller 20 vandrette fødder. Bortset fra denne skråning kan selve gulvet være fladt.

For værelser, der har en generel hældning, kan problemet være fundamentproblemer, der kræver hjælp fra et fundamentreparationsfirma eller en hovedentreprenør. Mulige årsager inkluderer:

Se de bedste gulve der er

Foundation Footer har aftaget: Da selve gulvet er fladt, er det første gæt, at foundation footer er aftaget eller sunket. Med fundamentproblemer er dette et identificerbart problem, og du kan finde virksomheder, der er specialiserede i fundamentreparation. De bliver nødt til at komme ind og slå den del af huset op og placere nye sidefødder. Fundamentreparation er altid dyrt og er sjældent mindre end 10.000.

Sill er rottet ud: Alternativt kan vindueskarmen (den trædel af huset, der hviler på fundamentfoden) være forværret enten på grund af rådne, vand, termitter eller tømrermyrer. For dette har du sværere tid med at finde besætninger, der specialiserer sig i denne form for arbejde. Foundation-reparationsfirmaer tager ikke arbejdet, så dit bedste alternativ er at begynde med en hovedentreprenør, der vil samle de rigtige underleverandører til denne type arbejde. Hvis du ikke vil gå igennem en entreprenør, vil en god almindelig tømrer, der besidder husstik, eller er villig til at leje dem, også være i stand til at udføre dette arbejde.

Husk, at alt, der involverer 20 ton husstik, vil tage tid. Du kan ikke hæve et hus på en dag. Det skal løftes langsomt op over dage eller endda uger for at undgå revner gips, gips, vinduer og endda strukturelle elementer.

Se hvad det bedste materiale til trægulve er

Sække og Dips

Afvigende fra skrå / skrå trægulve er dem, der falder ned eller har fall. For eksempel kan du have et spisestuegulv, der fra ende til ende er plant, men mellem disse to punkter er der forskellige sags og dips.

Dit fundament er muligvis ikke problemet. I stedet vil det sandsynligvis være et problem med bjælker og bjælker under dit gulv, der kræver opskæring. Løsninger inkluderer:

Systemering: Hvis du har adgang til kælderen eller gennemsøgningsrummet, er det muligt at løfte saggy bjælker op, indtil de er i vater, og derefter søster dem, så de forbliver lige efter, at knægene er fjernet. Sistering er processen med at parre to plader med søm eller bolte, så det nye kort korrigerer eller understøtter det andet, svagere.

Justerbare søjler i stål (Lally): En anden løsning er at placere justerbare stålsøjler under bjælkerne for at holde dem støttet op. Denne stålsøjlefiksering kræver, at søjlens bund fastgøres til kældergulvet, og toppen af ​​søjlen fastgøres til bjælken.

Bridging: På oversiden af ​​gulvet, en anden fix-it-idé at lægge nyt hårdt træ over det eksisterende gulv. En krydsfiner undergulv vil bygge bro over eventuelle mindre bølger i det eksisterende gulv, og nivelleringsmasse vil også hjælpe. Du skal sørge for, at dine bjælker kan håndtere tilføjelsen af ​​betydeligt mere vægt fra krydsfiner undergulvet og eventuelle gulvbelægninger. Nedenfor kan du søster bjælker og tilføje et par justerbare søjler for at styrke bjælkerne til at håndtere den ekstra vægt.

Accept / løsningsmodel: Endelig er mange husejere, når de bliver konfronteret med svimlende regninger for gulvreparationer, klar over deres gulve. Gamle huse har ofte gulve, der er mindre end perfekte; selv historiske huse har slappe, skrånende gulve. Mindre løsninger er mulige, såsom nivellering af individuelle elementer i gulvet (borde, armoires, skabe osv.).