Besøg Vejle og tag på Hotel

Besøg Vejle Og Tag På Hotel

Jeg er helt vild med byen Vejle, jeg bor der ikke selv, men hold nu op jeg nyder at være der, jeg bor selv på Sjælland så når jeg tager en af mine ture til vejle, så bliver jeg som regel nød til at overnatte der, for jeg kan ikke nå at køre dertil og nyde byen og hjem igen på en dag, så det jeg har valgt at gøre, er at jeg tager på hotel, og det er et super godt hotel som ligger ved Vejle, og det gør også at jeg kan bruge meget mere tid der, og jeg kan nå at opleve meget mere, og der er altid noget nyt at opleve i Vejle, det er også derfor at jeg elsker at være der, for den er ikke for stor men samtidig så er der så meget man kan lave der.

Selve hotelopholdet er også en oplevelse i sig selv, for jeg er meget glad for at være på besøg der, og jeg begynder altid min dag i Vejle med at køre direkte derop, og lige ligge mine ting på værelset, og lige få pusten og nogle gange en lille frokost på hotellet, for de er så gode til at lave mad der, og det er noget jeg er rigtig glad for, ren afslapning og god mad, så er jeg meget glad.
Vejle vil altid være den by jeg kommer til at holde mest af, og dem som har været der, ved nok også hvorfor jeg har det sådan.

Hotel Vejle